Herkese merhaba bebegim 12 gunluk doğduğu gun ememeyince emzirme danismani direk hastanede silikon uc tutturdu onunla zorla emmeye calisiyordu doymayinca eds ile mama verdirdiler hastanede bebegim eve gelince aşiri derecede sarılık oldu sınıra yukseldi hareketsiz yatar oldu bende o korkuyla memeyi asla tutturamadim bebegi emzirirken dogru tutamadigimi soyledi online emzirme danişmani biberonla mama+sagdigim sutu verdim sarılık degeri biraz duştu bende gogus ucum kucuk oldugu icin silikonlar buyuk diye ememedigini dusunerek avent kucuk silikon aldim birde kaşik biberon akşam cok guzel emdi ama yine saginca bi suru sut cikti acaba emmiyor mu bilemiyorum arkasina 60cc mama icti gece tekrar emzirmeye denedim sinir krizi gecirdi gobegi kanamiş dayanamadim verdim mamayi sabah yine ayni şey oldu az once yine artik aglamaktan icim cikti iradesizligim yuzunden emmeye geri donduremiyorum kaşik biberona aşiri sinirleniyor damla damla veriyorum diye bi sure sonra kriz geciriyor ona ya ben ne yapacagim ayni durumu yaşayan var mı gobeginin kanadigini gorunce aglamasin diye yine biberona devam ediyorum bu sorunu yaşayip aşan varsa bana bir yol gostersin lutfen Ankara'da eve gelen ya da ven gideyim bir emzirme danişmani vs tavsiyesi olan olursa cok sevinirim