Herkese merhaba, daha once acılmış konuları da araştırdım ancak ben kendi yaşadığım surecle ilgili sizden bilgi istiyorum canım kadınlar
30 gunluk bir kızım var. 3 gun once kakasında cok az olacak şekilde sumuksu bir kan gordum ve hemen doktora goturdum.
Maalesef sabit ve guvendiğimiz doktorumuz henuz yok. Nobetci bir doktora gittik.
Pek ilgili olmamakla beraber ozel hastane olduğu icin tahlil ustune tahlil yaptırdı.
Sut alerjisi olabileceğini soyledi. Ancak kızımda hic bir belirti yok. Rahatlıkla gazını cıkaran, herhangi bir egzaması olmayan, huzursuzluğu bulunmayan, normal kaka yapan (mukuslu değil) bir bebek.
Yine de doktorun istediği gaita tahlilini yaptırdım ve kakasında “gizli kan” pozitif cıktı.
Bunun uzerine doktor hemen mamayı değiştirdi ve bana diyet verdi.
Birde kızımdan kan aldılar sut alerjisi testi icin.
Ama dediğim gibi doktorun ilgisizliği sorularıma yanıt vermemesi benı rahatsız etti.

1. Hastaneden cıkar cıkmaz baska bir hastaneye daha gittim. Bu sefer şanslıydık ilgili ve her soruya yanıt veren bir doktora denk geldik.

Doktor hemen mama değişmeyin ve diyete başlamayın normal hayatınıza devam edin bakalım yaşanan bu durum tekrarlanacakmı dedi.

Şu an normal hayatımıza devam ediyoruz. Ve kanlı kakanın tekrarı olmadı.

Sormak istediğim şu, 1 kere kanlı kaka yapmış olmak hemen sut alerjisi oldugu anlamına mı geliyor ? Ben şu an diyete girmeyip mamayı değiştirmediğimde sizce bebeğime zarar mı veriyorum.. kafam cok karışık. Pazartesi gunu tekrar doktora gideceğim ve korkuyorum.. tecrubelerinizi duymak benı cok mutlu eder.