MALZEMELER
2 Soğan
1 Patates
1 Havuc
2 Corba Kaşığı Sıvıyağ
1 Kahve Fincanı Un
1 Cay Kaşığı Kori
5 Su Bardağı Et Suyu
1 Cay Kaşığı Limon Suyu
3-4 Dal Maydanoz
Tuz, Karabiber


HAZIRLANIŞI
Soğanları soyup ince ince kıyın. Patates ve havucu soyup yıkayın. Kucuk kupler halinde doğrayın. Maydanoz yapraklarını yıkayıp kıyın.
Sıvıyağı tencerede kızdırıp soğanı pembeleştirin. Patates ve havucları ekleyip 5 dakika kavurun. Un ve koriyi ekleyip birkac dakika daha kavurun.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın. Limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip koyulaşıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.
Corbayı blenderden veya tel suzgecten gecirin. Tencereye alıp tekrar ısıtın. Kıyılmış maydanozla susleyip sıcak olarak servis yapın.