ben şimdiden kocaman bir dilim ayırdım kendime super gorunuyor değilmi olsada yesek diyorsunuz icinizden evet OLSADA YESEK



Malzemeler;
1 adet hazır kakaolu pastaban 1 adet vanilyalı pasta kreması 1 su bardağı sut 1 su bardağı vişne suyu 1 su bardağı cekirdeksiz vişne 1 su bardağı damla cikolata yarım su bardağı file antep fıstığı 3/4 su bardağı sut ile hazırlanmış 1 paket kremşanti Kekini ıslamak icin:
8-10 corba kaşığı vişne suyu Yaplışı:
Her iki patayı 4-5 er kaşık vişne suyu ile ıslatın. Pasta kremasını 1 su bardağı sut ve 1 su bardağı vişne suyu ile cırpalım. Birinci patayı servis tabağına alalım ve 2-3 kaşık krema ile kaplayalım. Kremanın uzerine vişne tanelerini dizin, yarım su bardağı cikolata damlalarını vişne tanelerinin uzerine serpin. Ikinci patayı uzerine kapatın. Kalan tum kremayı uzerine boşaltın ve pastanın uzerinden yanlara doğru kremayı surmeye başlayın en son yanlarını duzeltin. Son olarakta kremşanti, file antep fıstığı ve kalan damla cikolatalarıyla dilediğiniz gibi susleyebilirsiniz. Buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun

