merhaba sevgili anne adayları ve anneler

21. yuzyıl insanının tipik ozelliklerinden biri haline gelmeye başlayan sağlıklı yaşama tutkusu bebek konusunda da kendini gosteriyor. nerdeyse her yanımızdan guvensizlik akıyor, kullandığımıza yediğimize ictiğimize guvenemiyoruz. bu zamanın getirdiği şartlar maalesef...
bir urun kullanıyoruz, cok da guveniyoruz; sonra bir oğreniyoruz ki icinde bilmem ne maddesi varmış ve cok zararlıymış.
bir şey yiyoruz cok beğeniyoruz, sonra bakıyoruz haberlerde cıkıyor, icinde bilmem ne bulunmuş. nasıl şartlarda hazırlanmış...
artık kendi bahcesini oluşturan, kendi ekmeğini yapan şehir insanı daha cok.

şimdilik anneliği duşunmek aklımın ucunun kıyısından gecmiyor; ama doğumu yaklaşan bir ablam var ona bir şeyler almaya calışırken cok geriliyorum, cunku sağlıklı urun takıntısı bende de var.
bebekleri konusunda hassas annelere sesleniyorum, yoksa icinde sls yi gorduğu halde dalin kullanan annelere seslenmiyorum. biliyorum ki sitede cok dikkatli yaşayan ve cocuklarını yaşatan anneler var

sizlerden isteğim bebeğe neyi nerden almalıyız, neye dikkat etmeliyiz? doğum oncesi ve sonrası.
orneğin biberon, termometre, giysiler, emzik, şampuan, mamalar, sebze corbası hazırlama, yiyeceği yoğurt vs vs...
mazur gorun ki benim aklıma fazla ceşit gelmiyor.

lutfen uzun araştırmalar sonucu oluşan bilgilerinizi paylaşın ki bizler de nasiplenelim