Kizlar merhaba...4 aylik hamileyim aslinda daha cinsiyetini bile ogrenmedim bu hafta ogrencem fakat benim ailem esimin ailesi sanki hep kiz olcak gibi dusunuyoruz ve ona gore isim bakiyoruz.Erkek olursa sorun yok Eymende karar verdim 2.bir isim bakcaz sadece fakat kiz olursa kafamda soru oluyo.Ben Eylul Sare olsun istiyorum.Kv de Elif olsun istiyo ve esimde annesi istedigi icin elif olabilir bir ismi diyo.Annemde bende Elif ismini seviyoruz fakat benim halamin adi elif ve annem kendisinden hoslanmiyo vakti zamaninda annemi baya uzmus ve diyoki o ismi seviyorum fakat sirf onun ismi diye istemiyorum.Esim icinde benim icinde ailelerimizin karari onemli.Boyle olunca benbir tarafdan isterken bir tarafdanda soguyorum.Ne yapacagima karar vetemedim.Ben istemiyorum desem belki esim tamam diycak ama istemiyoda degilim bi tarafdan da neden karisiyo yorum yapiyo onuda anlamiyorum.Kac tane torunu var ve kendi koymus 2 tanesinin isminide.Bizim ilk cocumuz bizden hevesli gorseniz bunlari dusununce onun istefigi olsun da idtemiyorum.Karisik duygular icinfeyim.