nefis bir pasta tarifi gorunutu muhteşem listenize ekleyin hanımlar



MALZEMELER:
* 300 gr kedidili biskuvi
* 3 tane yumurta
* 1 kg sut
* 1 paket vanilya
* 10 yemek kaşığı şeker
* 3,5 yemek kaşığı tepeleme un
* 1 yemek kaşığı tereyağı (aslında 125 gr)
* İstediğiniz mevsim meyveleri
* Meyveye uygun jole (bitkisel olandan)
Kedidillerini ıslatmak icin: 1 su bardağı sut (buyuk boy olsun]2 yemek kaşığı şeker
YAPILIŞI:
1. Krema malzemelerini vanilya ve yağ haric karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
2. Krema pişince vanilya ve yağı ekleyip mikserle 7-8 dakika cırpın.
3. Sutu ve şekeri karıştırın, kedidillerini bu sute batırıp tepsiye dizin. Uzerine kremanın yarısı dokun. Uzerine bir kat daha sutte ıslatılmış kedidili dizin, kalan kremayı en uste dokun.
4. Muhallebi soğuyunca meyveleri uzerine istediğiniz gibi dizin (muz kullanacaksanız limon suyuyla ovmayı unutmayın), uzerine hazırladığınız joleyi dokun. Buzdolabında soğutup servis edin.