merhaba arkadaslar,

hepinize hayırlı saglikli hamilelikler ve bebekler diliyorum. bir avazda doğurun inşallah, allah yuzunuze gulsun.

ben de hic ama hic kullanılmamış bebek yatağı (iki tane), bebek arabası ve oto koltuğu, philips marka bebek telsizi ve philips marka mama ısıtıcısı var.
bunları ihtiyac sahiplerine vermek istiyorum. ben izmirde yaşıyorum. burada elden vermek isterim cunku yataklar falan buyuk ve ağır. ancak cantası var ona sığıyor. bunlar hem oyun parkı olabilen hem de yatak gibi kullanılan alt değiştirme parcası da olan yataklardan. kargo parası vs cok tutar diye tahmin ediyorum ama ben seve seve kargoya da veririm. yanlız kargo ucreti odemek istemiyorum bir tek.

zamanında alındı, hic kullanmadım. dolabımda bekledi epeyce, acıp bile bakmadım.
ben alacak durumu olmayan ve kullanacak ailelere vermek isterim. insan secmek istemem. satmasını ben de bilirim. ama satmakla uğraşmak istemiyorum, hayır yapmak istiyorum. herkesin vicdanı var. kullanan bir dua etsin yeter. gule gule kullansın, ben helal ediyorum.

sevgiler,