Uzun suredir burada yazılanları takip ediyordum. Eğer bir gun hamile olduğumu oğrenirsem burda herkesle paylaşacağımı , hamile kalmadan onceki gecirmiş olduğum durumları anlatacağım demiştim. O gun bugunmuş Yaklaşık 7 ay oldu bebek istemeye başlayalı. 7. ayda hamile olduğumu oğrendim Evet şimdi başlayalım bizim bu gune kadar gelen seruvenimize 3 yıllık evliyiz. ilk 2 sene hic duşunmedik bir cocuğumuz olsun. Ama biraz daha beklersek yaşlarımız risk oluşturacak duşuncesiyle karar verdik. 2015 Temmuzda doktor kontrollerim yapıldı. Hic bir sorun yoktu. Bu arada Kalca protezliyim 6. ayda ilk gecikmemi yaşamıstım fakat olmadı derken bugun hamile olduğumu oğrendim. Belirtilerim şoyleydi,
1- Mart ayı icerinse akıntılarım hep su şeklinde geldi.(ilk başlarda bi anlam verememiştim)
2- Mart ayı icerisinde 3 gece sağ ayağımda siyatik ağrısı gibi ağrı oldu surekli uyandım.
2- Adetime 2 gun kala tatlı kaşığı kadar 2 sefer koyu kahve akıntı geldi. (sağ kasıkta sancıyla birlikte)
3- Adetime 1 gun kala cay kaşığı kadar 2 damla koyu kahve akıntı geldi. ( Yerleşme kanaması olduğunu duşunuyorum)
4- Goguslerimde aşırı hassasiyet.
5- Devam eden az miktarda beyaz akıntım.

Salı gunude doktoruma gedeceğim. Umarım ilk kalp atışlarını duyabiliriz