20 haftalık hamileyim. Henuz eşimle duşunme aşamasındayız, aslında hamile kaldığımı oğrendiğimden beri isim listemizde fazla değişiklik olmadı. Birkac isim icimize sindi ortak olarak. Bunlar:
-Nisan: Bahar mevsimini, cicekleri ve yeniden doğuşu cağrıştırdığı icin cok hoşumuza gidiyor.
-Simay: Eşimle evlenmeden once şaka ile karışık muhabbet ederken kızımız olursa kararlaştırdığımız isimdi. Gumuş gibi parlak ay anlamında.
-Selen: Bu ismi koyarsak Selen Su şeklinde koymamız konusunda eşim cok ısrarcı. Bu isim de hoşuma gidiyor. Mujde, varlık, bolluk, sel gibi coşkun kimse anlamına geliyor.
-Işık: Bu da benim anlam olarak sevdiğim isimlerden. Ama bir isim olarak nasıl geliyor kulağa bilmiyorum.
-Armin: Barış ve ozgurluk yanlısı olan kimse anlamında. Aslında kızımızı biz de boyle yetiştirmek istiyoruz. Kulağa hoş geliyor, ama erkek ismi diye geciyor isim sozluklerinde.
Neyse cok uzatmayayım.
Bu isimlerin size ne cağrıştırdığını merak ediyorum. Hicbiri zaten duyulmamış, seyrek isimler değil. En cok hangisini sevmediniz, veya direkt eleyin dediğiniz bir isim var mı?
Biz şu anda hicbirinden vazgecemiyoruz o yuzden artık biraz buyuklerin ve arkadaşlarımızın fikirlerini alıyoruz.
Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Sevgiler,
İyi gunlerrrr