MALZEMELER
3.5 corbakaşığı (margarin veya tereyağ)
2 corbakaşığı pudra şekeri
3/4 su bardağı yağsız sut
1.5 corbakaşığı tozşeker
2.5 corbakaşığı un
225 gr ahududu
pudra şekeri
2 yumurta
2 limon

6 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Altı tane sufle kabını hafifce yağlayın. Ahududuları ve pudra şekerini pure haline getirip, kaplara eşit miktarda paylaştırın.
Bir kapta 3.5 corbakaşığı margarini eritin. Uzerine unu ve sutu ekleyip, karıştırmaya devam ederek kaynatın. Bir dakika sonra ateşten alın ve soğumaya bırakın.
Diğer bir kapta yumurtaların sarılarını cırpın rendelenmiş limon kabuğu, tozşeker ve 3 corbakaşığı limon suyunu ekleyin. Yumurtaların akını iyice cırptıktan sonra, onceden hazırladığınız iki karışımla beraber, ahududu pureli kapların icine dokun.
190 dereceye ayarladığınız fırında yaklaşık 18-20 dakika pişirdikten sonra, ustune pudra şekeri serpin. Sıcak sıcak servis yapın.