

Malzemeler:
3 katlı kakaolu pastadan
1 poşet sade krem şanti
80gr bitter cikolata rendesi
1 tatlı kaşığı nescafe
yarım su bardağı sut
600gr kaymaklı dondurma
1 paket creme ole (veya şoko mousse)
8 adet beze (veya king top tarzı cikolata)
yaprak badem
Hazırlanması:
Yarım su bardağı sut ile nescafeyi karıştırın. Pastabanın alttaki iki katını sutlu kahve ile ıslatın.
Dondurmayı buzdolabından cıkartıp 5 dakika bekletin. Bu arada krem şantiyi paketteki tarife gore hazırlayın. Krem şantiyi dondurma ve cikolata ile karıştırıp ozleşmelerini sağlayın.
En alt pastabanı kelepceli kalıbın icine oturtun. (kelepceli kalıp kullanmazsanız dondurma kenarlardan akıyor) Uzerine dondurmalı karışımın yarısını surun. Diğer katı uzerine kapatıp kalan karışımı surun. En ust katı kapatıp buzlukta en az 3 saat bekletin.
Creme ole'yi pakette yazan sut miktarından daha az bir sut ile hazırlayın. (1,5 bardak ise 1 bardak kullanın, boylece daha yoğun kıvamlı olsun.)
Pastanızı beklettikten sonra kalıptan cıkarıp servis tabağınıza alın. Uzerini creme ole ile kaplayıp tekrar buzluğa koyun.
Servis yapmadan 5 dakika once yaprak bademleri pastanın cevresine yapıştırın. Pastanın uzerine beze veya cikolata dizip servis yapın.
Afiyet olsuuuuuuuuuuun


__________________
BAHAR NE YEŞİL YAPRAK,NEDE BEYAZ CİCEKMİŞ
BAHAR KIŞ ORTASINDA SEVGİLİYE SARILIP OPMEKMİŞ.