Malzemeler
1 Adet 10′lu Pakette Halley
2 Poşet KremşantiYarım Paket Cikolata Sosu
2 Su Bardağı Sut
Fındık
Cekilmiş Antep Fıstığı
Hazırlanışı:
Halleyleri Kup Kup Doğruyoruz


1 Bardak Sutle Karıştırdığımız Kremşantinin İcine Doğradığımız Halleyleri Karıştırıyoruz


Elde Ettiğimiz Karışımı Servis Tabağı İcine Yayıyoruz..


Sosu Hazırlmak İcin:
1 Bardaktan Biraz Fazla Sutu Yarım Paket Cikolata Sosuna Karıştırıp Kısık Ateşte 5 dk Karıştırıyoruz.


Cikolata Sosumuzu Halley İle Karıştırılmış Kremşantinin Ustune Dokuyoruz..


Ustune Rendelenmiş Fındık Ve Cekilmiş Antep Fıstığı Koyuyoruz..


Ve Tatlımız Soğumaya Bırakıyoruz…
alıntı