Rap’e Veda Zamani...
Selamlar dostlar;
Uzun suredir yazmiyorum. Artik yazayim dedim.
Bu siralar okul hayatimla bogusuyorum, dersler oldukca yogun. Bu da bi nebze sosyal hayatimi etkiliyor. ama bunlardan ziyada bahsetmek istedigim konu muzik.2001 yilinda basladigim rap muzik seruveninde bir cok dost edindim. Benim uzerimde emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum. Yazinin Sonunda da herkesi yazacagim brilikte calistigim vs. Belli bi noktaya geldiginiz zaman akvaryumun icindeyken disariyi farkedebiliyorsunuz. Bir secim yapmaniz gerekiyor. Okul mu Muzik mi? 21 yasima 10-15 gun sonra girecegim. Bu sure icinde cok fazla tecrube edindim. Benden yasca cok buyuk bir cok tanidigimin neler yaptigini gordum. Dolayisiyla muzik yapacaksaniz yukaridaki soruya kendiniz cevap vermeniz gerekiyor. ben tercihimi yaptim. muzik ile hayatimi kazanamayacagimi anladim. Bir hobi olarak yaptigimda da uc bes nankorun tepkisindense; hic yapmamanin daha iyi oldugunu dusundum. Zamaninda undergroundda hic bir isim yokken simdi bir cok isim var, bu isimler benimle ayni zamanda basladilar hemen hemen yada daha once. piyasanin zenginlesmesi mc'ler arasinda rekabetin artmasina sebep oldu. bu rekabet sonucunda cok hak yendi. Kimsenin hakkini yememek ve kimsenin, ozellikle sevdiklerimin, kul hakki yememesini saglamak icin boyle bir karar aldim. Umarim benim bu kulture bir cok katkim olmustur.Umarim Elimden geldigince insanlarin dinlemesi icin arsiv olarak saklayabilecegi sarkilar yapmisimdir. Albumlerimin hala dinlendigini gordugumde gercekten mutlu oluyorum.
Allah hepinizden razi olsun.
Yarilanmis bir albumum var, Kerim[Mic Rap] ile ortak albumumuz. Insallah o album bittiginde bende bir daha album yapmayacagim. Belki yilda bir iki feat yaparim ama daha fazlasini yapmayacagim. Muzigimi sadece beat bazinda yapacagim.Beni dinleyen bir kisi bile kalsa yapacagim bu muzigi demistim ama hayatimda soyledigim sanirim tek yalan bu oldu. Ozur dilerim.
Herkese hayatlarinda basarilar diliyorum..
Bana bu uzun donemde destek olan ve dostlugunu esirgemeyen, suan gorustugum yada gorusmedigim;
Kerim[Mic Rap],Ozgur B., Dj. Murad, Furkhan, Bugra milat, Ertu, Singaf, Frekans, Yunus Emre, Rapozof, Caprice Atack, Sansar Salvo, Civciv, Ako, Kursun, MT, Nimbus, "K.a'dan Onder abi, selo abi, Emre Baransel, Ayben, hamsta, Despo, Firar, Gencay, Suphe, Narkoz, Fersah, eSin, Mafsal, U.L.A.S",Fieber, Kiyamet,Itiraf, "Sefalet'ten Karacali, Mic Nester, Radi, Mirza, Ihtilal," Da poet, Raziel, Saian, Patron, Sehinsah, Efsun, Sahtiyan, Soundgang'den Ilhan, Murat, Emre, Ve diger S.g.'den dostlarim", Medusa, KO, "ex-plympos'tan; Pit10 Mikado, Mehmet Kerim aka ex KMK, Pusat, Kilic," Guney, "Pendik'ten, Anekdot, Rapidworry, Walkshot", "Dogu, Grafikerler'den Exelans, Ecihan, Arda, Tedmer", "Djlerden Dj.Alper Yasar, Dj Core, Dj.Ergun, Dj. Fucky C, Dj.Crowl, Dj.Bahcelievlerlee", "websitelerinden; Hiphopclips.net, Ankaramusic.net, Hiphoplife.net, Raportaj.com, Hiphopturk.com, Raptetek.com, hiphoportami.com ve adminlere", Arslan, Cashflow, Emir, Serter, Fatih Abi, Haluk Abi, Engin Abi, Understation.net calisanlari'na tesekkur ediyorum.
Unuttuklarimdan ozur diliyorum!
Kendinize Iyi bakin.
Akif Emekli
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Rahdan Rape Veda Etti...