Merhaba arkadaşlar size umut olması icin hamilelik surecimi yazmak istiyorum. Yaşım 32
Oncelikle ilk defa doktora gittiğimde fsh 25 amh 0,01 cıkmıştı ve doktor direk tup bebek dedı. Başka bi doktora gittim adet zamanı gelin yeniden test yapacağız dediler ve adet olasına kadar hergun aslan pencesi akşamları hayıt otu ictim ve teste gittiğimizde fsh 19 cıktı. Ama doktor yine de tup bebek ve erken menopoz dedı. Adet doneminde gidip yumurta toplamaya başlayacaktık. Ben adet sonrası hemen incir ve havuc kurune başladım. İki havuc 10 tane de inciri 7 bardak hazır su olarak kaynattım ve her gun sabah akşam ac karnına bir bardak ictim. Bu arada doğal arı poleni ve balı karıştırıp her sabah iki yemek kaşığı yedim ve duzenli olarak her sabah yuruyuş yaptım. Adetim duzensiz olduğu icin bi aydır gelmedi. Incir kurunu 21 gun yaptım aynı zamanda akşamları aslan pencesine devam ettim ve ilk adetimden sonra hergun ılışki yaşadım. Tam adet olmayı beklerken ve tedaviye başlayacağımız zaman hamile olduğumu oğrendim. Bu bir mucize erken menopoz dediler neredeyse yumurtam kalmamıştı ama şuan 5 haftalık hamileyim cok şukur. Brn şu uc şeye cok inandım bolca dua arı poleni ve moral bu surecte dostum oldu. Umarım size umut oluruz lutfen dua edin sağlıkla kucağımıza alabilelim.
Amh 0,01 iken normal yolla hamile kaldım
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Amh 0,01 iken normal yolla hamile kaldım