Merhabalar;
Bu işin piri zannedilen biri devlet biri ozel 2 tup bebek merkezinde 2şer deneme yapıp başarısızlıkla sonuclandıktan sonra Dr. Cağdaş Bey ile tanıştım. Ne mutlu bana ki tanıştım ve diğer denemeleri neden başarısızlıkla sonuclandığını anladım. Kişiye ozel tedavinin ne demek olduğunu anladım, psikolojik desteğin onemini anladım, samimiyeti anladım, yol arkadaşlığını anladım, ticari kaygılar taşımadan hareket etmeyi anladım, bilimsel yontemin gerekliliğini anladım, piyasacı tutumlardan uzak durmanın ne demek olduğunu anladım... vs
Şimdi 40 gunluk bir bebek sahibiyim. Ve bunda Cağdaş Bey'in etkili hekimlik tutumunun payının cok buyuk olduğunu duşunuyorum. Cağdaş Bey ile ilk denememiz de başarısızlıkla sonuclanmıştır. Ancak diğer kliniklerin aksine beni bu başarısız denemenin olumsuz etkilerinden kurtarma, bu denemenin neden başarısız olduğunu irdeleme ve yeni bir denemeye hazırlama konusundaki profesyonelce ve aynı zamanda dostane tutumu cok değerliydi. İşte ben onceki kliniklerde bu profesyonellik ve samimiyetin yerine sadece mekanik, piyasacı ve rekabetci bir tutum gordum. Kendimi bu tutumları nesnesi hissettim.
Siz arkadaşlarıma tavsiyem şudur ki; belki Cağdaş Bey ile başlatmış olduğunuz tedavi nihayetinde etmeyebilir. Ama biliniz ki Cağdaş Bey bu surecte butun insani ve tıbbi olanakları sizin icin seferber etmiştir.
Kendisine buradan bir kez daha etkili dostluğu ve hekimliği icin teşekkur ediyoruz ve başarılar diliyoruz.
İstanbul DR. CAĞDAŞ ASLAN
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- İstanbul DR. CAĞDAŞ ASLAN