Kızlar ve Anne Adayları Ve Anneler , ben 10 aylık evliyim ve bebek duşunuyorduk daha sonra testler falan yapıldı ,eşimde %99 hareketsiz var neyse drlar bizi tup bebeğe yonlendirdiler Nisan 23 oğrendik o aydan bu aya kadar 6 ay dur bekliyoruz ki evlat sahibi olmak icin .
1. Ayda ve 2. 3. Ayda Hastane Araştırması yaptık iyi bir Dr bulmak icin
4 .Ayda hsg cekildi (rahim filmi )
5 . Ayda hsg cekildikten sonra hic kanamam durmadı. Primolut hapı verdi kesilmesi icin ama kesmedi
6. Ayda ise bana Dr . Diane doğum kontrol hapı verdi . Ben asla kullanmadım ilaclar beni cok duzensiz etti Dr bu adetten sonraki donemde başlarız
Şuan 7. Aydayiz 6 Ağustos ta Regl oldum tedaviye bir sonraki ay başlarız dedi 7 Eylul'de hasta olursanız artık tedaviye başlayacağız ama gel gor ki bu ilaclardan dolayı ben en son yazdığı ilacları bile kullanmadım dedim kendiliğinden gelsin ve biz yine değerlendirmeye calışıyoruz gunleri.
Ve şimdi bekliyorum ki Regl olsun.
7 Eylulu gectik halen olmadım acaba benim gibi yaşayan var mı ya ??
Adet olurmuyum?
Şuan goguslerim şiş
Sırtım cok ağrıyor
Pazartesi gunu kan testi verecem .de
Rabbim buyuk bakalım .
Gebe olunca neler oluyo hic bilmiyorum cunku bende gebelik ile ilgi bir belirti goremiyorum.
Ama 2 gun once kırmızı cok az şekilde leke geldi
Hic bilemiyorum ya ne olur kızlar bana yardımcı olurmusunuz . gercekten sizin duşuncelerinize fikirlerinize ihtiyacım var en azından bana morel verin lutfen