Kızlar acil fikir verir misiniz
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Kızlar acil fikir verir misiniz
-
15-09-2022, 15:46:12Merhaba arkadaşlar polikistik overliyim 2 yıldır evliyim .iki defa yumurta takibi yaptık ikisi tuttu fakat duşukle sonuclandı keseyi goruyoruz bi haftaya kanamam başlıyor duşuk oluyor.gebeliklerden once rahim filmi cekmiştim rahim hafif sağa donuk demişti doktorum gebeliğe engel değil dedi bu şekilde deneyelim olmazsa histereskopi ile duzeltiriz demişti. Nitekim oyle oldu oldu hamile kaldım ama duşuk oluyordu neyse 2.duşukten sonra histereskopi ile duzelttik genetik testi de yaptık duşuklerden sonra pıhtılaşma sorunum yok cok şukur genetik testimiz de temiz cıktı 3. Yumurta takibini yaptık bu ay fakat tutmadı tutmayınca doktorum aşılama onerdi. Yine gebeliklerimden once esim sperm testi vermişti sperm testi iyi cıkmıştı normaldi yani ama morfolojisi %2 olduğu icin aşılama onerdi sperm testini de ta 2020 Aralık'ta yapmıştık ama bu ay ki catlatma iğnesinin 14. gunu adet oldum bu ay ara verelim kendiniz deneyin dedi olmazsa diğer ay aşılama yapalım dedi sizce yapmalı mıyım yoksa bir kez daha yumurta takibi mi yapmaliyim kafam cok karışık. Histereskopi den sonra yumurta takibinin tutmamasi ve doktorun histereskopiden hemen sonra aşılama onermesi kafamda soru işareti oluşturdu acıkcası sizce ne yapmalıyım bir kez daha yumurta takibi yapmalı mıyım