Aşılama Aşılama sonrası adet duzeni
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Aşılama sonrası adet duzeni
-
15-09-2022, 15:34:46Kızlar merhaba icime kurt duşuren bi konu var. 2 yıldır bebek arayışındayız belirlenen bi sorunumuz yoktu derken en son histeroskopi de rahim ağzı darlığım olduğunu oğrendik mudahale edildi lokal anestezi ile acıldığını soyledi doktor. Kontrol icin gideceğim ilk regl doneminde aşılama icin plan yapıldı yine herşey yolunda cok guzel gelişen iki yumurtaya aşılama yapıldı. sonuc negatif bukezde eşimin ileri hareketlisi 0 cıktı . Sorun burdan sonra başlıyor. Aşılamadan sonra kullandığım ilac yuzunden rahim duvarı aşırı kalındı ve 26. Gunumde aşırı aşırı kanamam oldu bu beklenen bi durummuş endişelenmemem gerektiğini soylediler. (Kanama cok olunca kontrole gitmiştim orada oğrendim). Geldim asıl soruya benim regl gunum şaşmaz en fazla 1 2 gun oynar 27 28 taş catlasın 29 unda olurum derken. Bugun 32.gun ve adet olmadım. Acaba diye şupheye duştum kan verdim bugun o da negatif. Aşılamanın yapıldığı ay 26.gunumde olmuştum, Sonraki ay bugun 32.gun sizce duzenim mi bozuluyor yoksa negatiflere rağmen bi umut var mı. 4 gunluk gecikme cıkmaz mıydı kanda. Negatifse de neden adet olamıyorum korktum acıkcası. Başına gelen bilgisi olan varsa cevabınızı bekliyorum