Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuclarımızı sureclerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuclarımızı sureclerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?
-
15-09-2022, 15:21:09Kızlar merhaba !bu ay aşılama yapanlar ya da yaptıracak olanlarla aktif bir şekilde paylaşım yapıp destek olalım istiyorum birbirimize... forumda ya sonuc yazanlar cok az ya da cevap verenler... ben kendi hikayemden kısaca bahsedeyim size ; 4 yaşında bir evladım var 1 senedir cocuk istedik ama olmadı ben de pko var biz hep ona yorduk doktor aşılama onerdi o kadar cok sıkıntı bende diye duşunuyorum ki eşime oncesinde sperm testi bile yapmadık... aşılama gunu eşimin sperm sayının az ama hareketinin iyi olduğunu oğrendik doktorum o yuzden yaptı aşılamayı nasip de varsa olur diye denedik yani dun 1 Milyonun altında cıktı yıkandıktan sonra sayısı pek cok sebeb dE olabilir eşim cok stres yaptı ve perhizi biraz kısa oldu bizim o mu etkili oldu bilmiyoruz .... 13 gun sonra adet gormezsem kan testi yaptıracağım inş hayırlı haberler veririz birbirimize Bu arada progestan yazdı doktorum 15 gun kullan dedii