Aşılama Pco, Gonal f ile 2. Aşılama
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Pco, Gonal f ile 2. Aşılama
-
15-09-2022, 15:17:42Merhabalar, birkac gundur surekli buradaki aşılama hikayelerini okuyorum hatta bazı hikayeleri 4-5 kez okudum. İnsan bir sure sonra sadece olumlu sonuc olanları okumak istiyor. Gectiğimiz hafta perşembe gunu regl oldum ve cuma gunu doktora gittim. 2. aşılamaya başladık cok şukur ve bugun 3. gunum saat 18.00 ’da 50 mL olarak iğnemi vuruyorum. Bundan yaklaşık 1 yıl once ilk aşılamamı denedik ve tam o sırada salgın başladı o yuzden yumurta gelişmediği icin tedaviyi iptal edip bitirdik. O zaman da 50 mL ile Gonal f kullanmıştım yine yumurtam gelişmezse diye cok korkuyorum. Bu arada aşırı adet duzensizliği var duphaston kullanarak regl oluyorum. Aslında ilaca cevap veren yumurtalıklarım iğneye de vermeli ama yine de korkuyorum. Carşamba gunu kontrole gideceğim inşallah umut verici bir gelişme olur ve yumurtalarım guzel gelişir. Ben aslında benim gibi bir hikayesi olup yuzu gulen birileri var mı diye merak ettim. Hikayesi mutlu biten, aşılama ile gebe kalan kişiler hikayelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkur ederim.