Erkek İnfertilitesi Sperm hareketsizliği problemi olup transferi olumlu sonuclananlar paylaşabilir mi
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Sperm hareketsizliği problemi olup transferi olumlu sonuclananlar paylaşabilir mi
-
15-09-2022, 14:57:50Slm kızlar gercekten cok bunalmış hissediyorum ve bu surec gercekten cok zormuş.başıma gelmeden once insanların uzun sure uğraştığını duyuyordum sadece.ama yaşamak cok başka ve yıpratıcıymış.erkek faktoru olduğu icin etrafımda kimseyle de doğru duzgun paylaşamıyorum.o yuzden her turlu paylaşıma desteğe acığım ..bende herhangi bi sorun goremediler şimdilik.rahim filmi hormonlar falan normal dendi.genetik testte normal dendi.eşimin sadece sperm hız ve hareket sorunu var.onunda takviyelerle hız sorunu gecmediği icin tup bebeğe başladık.iki transfer de kimyasal oldu.bende burda okuduklarımdan dna hasar testi yaptırdık o da normal cıktı.doktorun dediği sadece embriyo kalitesi iyi olmayabilir ya da bilinmeyen sebepten dedi.bi transferim daha var haftaya ama benim hic umidim yok.zaten doktorum kendisi bile ilgilenmiyo başka doktora devretti resmen o da olmıcanı duşunuyo sanırım.ilk iki transferimde cok olumlu konuşup yuzde yetmiş gibi bi başarı şansı vermişlerdi ama olmadı..şimdi duşunuyorum sperm kalitesi sorunsa nasıl 5 tane embriyo oluştu.başka bişeye de bakmıyorlar artık.35 yaşadım ve zaman kaybetmek istemiyorum .ama ne yapamalıyım bi sonra ki tedavide ne yapmalıyım ,hangi merkeze gitmeliyim bi suru soru kafamda.hic anne olamıcakmışım gibi hissediyorum..tecrubeleriniz tavsiyeleriniz varsa paylaşın lutfen