Merhaba arkadaşlar
Benim 2ci tup bebek denemem olacak gecen hafta tekrar gittim kliniğime.İlk deneme kimyasal gebelikle sonlandı.Sperm ve yuzurtamız azdı bizim .Yaşım 40 idi tup bebeğe başladıgımda. Defalarca tedavim transferim iptal oldu .Endometrium da kalınkaşmıyodu bir turlu.Cok yorucu gunlerden gectik .Sonuc kotu oluncA 2 SENEYE YAKIN PSİKOLOJİMİ TOPARLAYAMADIM.eŞİME BOŞANMA TEKlİFİNDE BULŞUNCAK KADAR BERbATTIM.bU AY Bİ ANDA CESAREtimi topladım .Tekrar başladık .Yaşım ne kadar musade eder bilemiyorum .Nasip herşey.
Prowomen kullanmaya başladım 1 hafta once .Gelişmeleri ihtiyacı olan arkadaşlar icin paylaşıcam.hergun 2 incir yiyorum. COBAN COKERTEN diye bir otla tanıştım yine ilaclarlı ve inciri temin ederken .DEVE COKERTEN de deniyormuş halk dilinde. Hergun birer su bardagı eşimle demleyip iciyoruz. Dun akşam prowomenin icerigini araştırırken icinde cobancokerten bitkisininide olduguna rastladım. İyi geleceğine inanıyorum. Hem duşuklere hem sperm hemde yumurta rezervine altın buluş oldugunu duydum .Herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakamasın hayırlı ise .
40 yasından sonra tup bebek sahibi olmaya cabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 40 yasından sonra tup bebek sahibi olmaya cabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu