Kızlar Merhaba,

Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik icin uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuc negatif . Doktorum rahim filmi cekinmemi istedi.İşte o gunden sonra benim icin zor gunler başladı. Sağ tupumun kapalı olduğunu oğrendimm. Cok az miktarda sızıntı varmış sağ tupte. Sol tup acık cok şukur. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara gore şansın duşuk diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hic sozetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tuple hamile kalmaya calış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tup bebek denersin dedi. Kac gundur ağlamaktan kafamı kaldıramıyorum. Daha 26 yaşındayım boyle bişey yaşayacağımı hic duşunmemiştim. Lutfen yardım edin kızlar. Benim gibi olup tek tuple hamile kalan varmı ? Birde İstanbul Anadolu Yakasındaki Uzman bir doktor arıyorum.