Merhabalar arkadaşlar, ben 20 aydır hamile kalabilmek icin uğraşıyorum. Herşey duzenli, normal sebepsiz infertilite dendi. Gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ama değerim cok yukselemedi beta hgc 20 olduktan sonra duştu ve 1 hafta gecikmeyle adet olarak gebeligim başlamadan bitti ve sonrasında klomen kullanmaya başladım Aralık 15 de 1. yumurtam catladı Aralık 18 de 2. yumurtam catladı. doktorum başka yumurta yok 2 hafta sonra adet olmazsan gel dedi. yani cuma gunu doktora gitmem gerekiyordu ama tatil diye persembe tahlil yaptirdim negatif cıktı ve 5 gun gecti hala adet olamadım

tahlil yaptırmadan 4 gun once lekelenme gibi az bi kan gelmişti yerleşme kanamasi sandim sevindim ama değilmiş 2 haftadır akıntım var once krem gibi yoğundu sonra şeffaflaştı. kasiklarimda ara ara gerginlik oluyor iceriden cekiliyor gibi.

klomen kullanıp boyle şeyler yaşayan var mı? ya da yumurtası catladığı adet olamayan?

cumartesi doktora gidicem ama o zamana kadar belki bu durumu yaşayanlar varsa bilgi alırım diye soruyorum sizlere meraktan catlamak uzereyim