Nereden başlayıpda anlatsam bilmiyorum ben gecen yıl şubat ve Mayıs'ta aşılama gecirmiştim 2 siide negatif sonra tup bebeğe gecelim dedi doktor kendime cesaret icin Mayıs'tan beri ara vermiştim bu Ocak ayı tamam dedim kendimi topladım cesaret imi topladım ve Ocak sonu başvurumu yaptım 4 Şubat'ta tup bebek tedavisine başladım gonalf 225 olarak devam ettik 5. Gunu salı gunu cetrotide diye bir iğne vuruldum yumurta catlatma onleyici ve acayip bir şekilde alerji yaptı universitesi deki doktorum sureci erkene cekelim dedi cuma gunune yumurta toplamaya karar verdi ama carşamba gunu prosedur gereği yaptıkları covit testim pozitif cıktı hic bir şekilde hasta değilim veya belirtim de yoktu -bugun son gunu zaten- hemen o akşam 6 da kendime doktor ayarladım kendisi yapabileceğini soylemişti gittim geldim devam ettim pazartesi opu ya gun aldık Okan universitesi ne gittik onlarda beni almadımı opu ya kaldım ortada doktor da ilaclar boşa gitmesin diye bugun aşılama yaptı anlayacağınız cok şey yaşadım herşeye rağmen devam ettim inşallah sonucum guzel olur , var mı benim gibi Şubat'ta aşılama olan dua edin de zahmetlerim rahmete donuşsun vardır yuce rabbim in bir bildiği O ol demeden olmuyor işte hicbir şey