2018'de evlendim 019'da cocuk istedik olmadı doktor kontrolune gittim herhangi bir sorunum yoktu daha sonra eşim gidince azospermi dediğinden lanet şeyde tanıştık yılmadık yıkılmadık Rabbim bu derdi bize vermişse bir bildiği vardır diye duşundum hep ama bir yandan da yani ne anlamazsın diye duşunuyordum urada biz izmir'deyiz İzmir Ege universitesi'nde tedavi goruyordum tedavi surecimiz yılımızı aldı. Tedavi gorduk ilk tup bebek denemem de cok şukur tuttu oğlum şu an 40 gunluk daha oncelerden bu siteye girip yaşadıklarımı anlatıp insanlara Umut olmak istiyorum ama hamileliğim benim cok sıkıntılı gectiği icin hicbir şekilde giremedim her zaman şunu duşundum Rabbim hayal ettiriyorsa nasip edecektir sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabileceğim seve seve yardımcı olurum surecle ilgili her şeyle ilgili. Eşim bu arada mikro tese ameliyatı ne oldu 5 tup sperm bulundu ve coğu yerinde hareketliydi ve bize ameliyattan sonra tekrar meliyat olmamız gerektiğini soylediler ya da tup bebek yapalım siz bilirsiniz dediler biz tup bebek yapılmasni tekrar ameliyatı kabul etmedik. Biliyorum ki bizimle aynı durumda olan milyonlarca insan var cok cok zor surec duzeyde cevre baskısı her şeyi ustunuze ustunuze geliyor dediğim gibi yardımcı olabileceğim bir şey varsa yazabilirsiniz