Merhaba guzel anneler şuan o kadar buyuk o kadar dayanılmaz bir acının icerisindeyim ki anlatamam.3. senem bitti evlilikte eşimde morfoloji hareket problemi vs vardı iki yıl boyunca korunmadik ve cocuk sahibi olmadık.Cok gece ağladım cok gece yalvardım Allah'ım benim ayağımın altına cenneti layık mi gormedin diye her cocuk gorduğumde maşallah diyip başımı cevirdim.Ben bu hayatta en cok anne olmayı istedim.Bilmedigim bir memlekete eşimin işi dolayısı ile gelin geldim.Yol bilmem iz bilmem kac kere o hastahane bu hastahane dolandım aşılama icin sadece dosya actırmam bir yılımı aldı.Eşime kurler vs yaptım.Allah in izni ile şifa da buldu değerleri yukseldi biraz ve ilk aşılama da tuttu.Arife gunu kan verdim veeeee dunyalar benim oldu şukur namazı kıldım den benim bu yıl ki bayram hediyemsin evlat dedim ve şukrettim altıncı haftada kalp atışını duydum annesi bak minik kalbi diyince doktor hungur hungur ağlamıştım annesi kelimesi bile o kadar guzeldi ki burda bir kese daha var ama ici boş dort bucuk haftalık dedi on gun sonra gel yine bakalım dendi on gun sonra gittiğimde onda da kalp atışı vardı hamd olsun Rabbime ilk kalp atışı olan oglummuş ikinci ise kızım benden mutlusu yoktu rabbim bana anne olma şansını ve hem kız hem erkek evlat bir arada vermişti.Hamilelilgim o kadar guzel gecti ki bir kere midem bulandı tiksinme vs olmadi sadece karnım cok cabuk buyudu ve beşinci aya girdiğimde agirlastim eğilip kalkmakta zorlandım namazımı oturarak kıldım ayaklarımı lavaboya kaldıramadım kuvette eşim yıkadı.Derken 20. Haftamda geldik tekmelerini satıyordum yavrularımım beşik bakıyordum iki beşik bir odaya nasıl sığar onu duşunuyordum derken bı perinataloji uzmanı bebeklere baktı ikiz olmasına rağmen tek bebek gibi iyiler gelişim olarak dedi cok mutlu oldum daha sonra servikal uzunluğuma baktı ve 18mm olmuş yirmi hafta onden gidiyor dedi.Her hafta kısalma ve acılma var mı diye kontrol olacak dedi doktoruma yazdım il dışındaydı randevu al yanıma gel dedi altı gun sonra randevum vardı ama altı gun olmadı bile iki gun sonra evde oturuyorum akşam sekiz bucuk eşim yemek yapma ben getiririm dedi getirdi yedim dedim benim uykum var ilk defa o saatte uykum geldi lavaboya gidip uyuyacaktım.Gittim ve kan lekesi vardı acil gittik bir parmak acılmam varmış ve nst ye bağlandım nst de sancı cıktı ikinci kez tekrar sancı cıktı ve doktor toplandı bana her an her şey olabilir hazır ol yayman lazım denildi.Korktum ve gozumden yaşlar dokuldu yatısım oldu ama kanama durmuyordu ağrılarım kesilsin diye yapılmayan kalmadı dort gun dogum sancısı cektim.ıkınırım acılma olur diye buyuk abdest bile yapmadım korkudan ve ilaclardan.Beni gece doğumhane katına aldılar ne olur ne olmaz doğum olur diye gece ikiden sabah yediye kadar sirtimin ustunde yattım am belimde bir baskı var dayanamıyorum altımda bez dkda beş altı kere kucuk abdest yapıyorum cunku her yerimden serum antibiyotik sıvı veriliyor.Ayaga kalkınca rahat ediyorum.Diger doğum yapacak annelere yuru ıkın diyorlar bana ise sakın ıkınma ayağa kalkma bu bile o kadar zor ki ...