Benim goğuslerimle ilgili bir problemim var. Boyutları ve şekilleri farklı. Yani boy olarak cok farklı olmasalar da biri bir yere bakıyor, oteki başka bir yere. Sutyen giymediğim zamanlar uzerimdeki kıyafete rağmen bu simetri farkı dışarıdan bakıldığında rahatlıkla anlaşılacak kadar belirgin. Bu beni ruhsal acıdan cok olumsuz etkiliyor. Henuz 18 yaşındayım ve boyum 173 cm, kilom 52. Kilo almaya başladığım takdirde veya 2-3 yıl sonra bu fark ortadan kalkar mı? Operasyon yaptırmayı duşunuyorum ama cok mu erken, beklemeli miyim? Cunku annem ve ablamda boy ve şekil olarak hicbir problem yok. O yuzden ileride duzelir mi diye duşundum. Bir de ben evdeyken sutyen kullanmıyorum, sadece dışarı cıkarken takıyorum. Acaba bu da eşitsizlik konusunda etkili olmuş mudur? Kısacası boyutlarından kesinlikle rahatsız değilim, ne daha kucuk ne de daha buyuk goğusler istiyorum. Tek derdim birbirinden cok farklı olmaları. Sizce ne yapmalıyım?

Biliyorum cok soru sordum ama eğer birine bile cevap verebiliyorsanız veya bir fikriniz, goruşunuz varsa yazmanızı rica ediyorum. Şimdiden cok teşekkurler.