Merhaba arkadaşlar,
Oncelikle bu site iyi ki var ve iyi ki sizler de buradasınız gerek durust ve cesur paylaşımlarınızla, gerek dostluğunuzla. Sayenizde ben de cesaret bularak yazın bir operasyon gecirdim, doktorum iyi bir hanımdı, ist.daydı; herhangi bir şikayetim yok bu acıdan. bedenim oncesinde 75 ti, cok cok kucuk durmamakla beraber, genc kızlığımda gelişmemiş bir yapıdaydı goğuslerim, bu ameliyatı da en cok destekli sutyenin fiziksel rahatsızlığından kurtulmak icin gecirdim.
şuan gorunuş olarak hicbir problem yok, doğallar(bunun sebebi biraz da sanırım vucut yapısı yani onceden de nispeten ayrık olmayan ve dik goğuslerim vardı şimdi de onların ici biraz daha dolgun duruyor) ama dikiş izlerim meme altında cok belirgin maalesef. kas altından 270-280 cc gibi bir implant konuldu.
sorun şurada; e şimdi onca eziyet, maddi manevi sıkıntıdan sonra da 80b oldular... bunu dert etmiyordum ilk aylar, fakat nereden baksam 6 aya yakın bir sure gecti ve cok sertler... yani şu halimle keşke yaptırmasaydım bir diyorum bir demiyorum cunku mayısa duğunum var, nişanlımın haberi yok e zaten kucukler goğuslerim, neresine, niye yaptırdın ki diyecek, kızacak, doğallığını niye bozdun diyecek, doğal halini de belki cok daha tercih ederdi şu an o kadar sertler ki hele sırt ustu yatınca. ben gene destekli camaşır kullanmasam da, dar giyinmesem de, ya da oyle cok iri olmasından yana olmasam da zaten,cok da var gibi de değiller giyinikken.. daha buyuk bir implant takılabilir miydi, bilmiyorum, belki de vucut yapısı meselesi ama en azından daha ozenli davranabilirmişim ameliyat oncesi, implant secimi vs. konusunda(daha yumuşak olması gerektiğini vurgulayabilirdim vs)doktoruma cok guvendim ve herşeyi ona bıraktım, guya bilincli bir hastaydım ama esas bilinci bu tecrubeyi yaşadıktan sonra kazanıyorsunuz; yani ne isteyip istemediğinizi tam olarak anlıyorsunuz.
yani işte boyle arkadaşlar... sorularım şoyle sizlere...
1) operasyon gecirip, ozellikle cok memnunum(yumuşaklık, buyukluk, doğallık) diyenler, hangi implantın konulduğunu biliyor musunuz, daha onemlisi doktorunuz kimdi?
2) ikinci kez operasyon gecirenler durumlar nasıl şimdi? 2. operasyon zarar veriyor mu goğus dokusuna, yani ilk implant cıkarılırken, ve daha buyuk mu taktırdınız, yoksa daha kucuk mu?
hepinize şimdiden teşekkurler...
2.kez ameliyat duşunuyorum cunku...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 2.kez ameliyat duşunuyorum cunku...