Arkadaşlar merhaba

bende formu epeydir takip edenlerdenim. Ve formdaki arkadaşların Nebil Bozdoğan hocadan cok memnun kaldıklarını duyduğum icin dun kendisi ile meme dikleştirme icin on goruşme yaptım. Tabii meme ucunun yukarı kaldırıması ile ters T şeklinde iz bırakan ameliyatı onerdi. Ve 4.000 tl fiyat cıkarttılar. Dikleştirme operasyonu meme buyutmeye gore daha uzun ve zahmetliymiş. Tam teşekkullu cağ hastanesini onerdiler.

Ama garip bişey var oraya gidene kadar ameliyat olmada o kadar kararlı olan ben bu işten vazgectim gibi. Sanırım hocadan kaynaklı davranışı tutumu pek hoş gelmedi bana. Bana gosterdiği dikleştirme yaptığı hastaların resimlerinde sanki meme ucları farklı yerlere bakıyor. Hani dikleştirelim derken bi de asimetrisi ile uğraşmayalım. Bir diğer hastasında ise kesi yeri ile dikiş yerleri cok ozenli gelmedi. Bi de şu an bekarım bi gebelik surecide yaşamadım. Boyle bi ameliyatı olup hamilelik surecinden sonra da sarkma olursa hiccc gusel olmas diye aklıma geldi...

Tabi bunlar benim kendi fikirlerim hocaya gidip ameliyat olmuş ve memnun kalmış bi cok hasta var ama kendi duygularımı yazmak istedim...
Sizlerde de boyle şeyler oluyormuydu. Ameliyattan once herkes bicok doktorla goruştuğunu yazmıştı. Ve icinin sindiği guvendiği doktora kendilerini teslim ediyorlardı. Kesinlikle doğruyu yapmışlar.

Paylaşmak istedim sadece....guclubacismile