Sevgili arkadaşlar,
ben de memelerimi buyuttum

Bugun 5.gunum,şu an işyerindeyim.Oldukca rahat durumdayım.Perşembe gunu ameliyat oldum lokal anastezi+sedasyon yontemiyle.Odadan cıkmadan iğne yaptılar damardan ve cıkışı bile hatırlamıyorum.Bana yatağa gec diye seslendiklerinde uyandım.Kollarımı kullanarak yatağa gectim.Herhangibir ağrım yoktu.Kollarımı havaya kaldırabiliyordum.Akşam yatarken ben istemediğim halde ağrı kesici yapıldı gece ağrım olabilir diye.Rahat bir gece gecirdim.Tek yastık kullandım yatarken,sabaha karşı yatağı biraz yukseltme ihtiyacı duydum,aynı pozisyonda yatmaktan belim ağrımıştı.Ertesi gun hafiften ağrı hissetim,cunku lokal anasteziğin etkisi gecmişti.2 kez spinal anasteziyle sezeryan olan birisi olarak sezeryan ağrısına 10 puan verdiğimde bu ağrı 3-5 arası idi.Daha cok oturup kalkarken artıyordu.Ertesi gun oğleye doğru hastaneden cıktım.İstanbul'da İstinyepark alışveriş merkezini dolaştım ama birşey deneyemedim

Sadece ameliyat sonrası sutyen..O da yardımla oldu.Sonrasında İzmit'e arkadaşlarımı gormeye gittim.1 gece orada konakladım.3.gunumde ağrı miktarı yine aynıydı daha fazla artmadı.3.gunumde otobusle 15 saatlik bir yolculuktan sonra eve dondum.Rahat bir yolculuk yaptım ağrım olmadı(zaten 2.gunden sonra ağrı kesici almadım) 4.gun en buyuk ağrıyı 11 kglık oğlumu kucağıma aldığımda yaşadım.alırken değil ama kucağımda hareket edince sızladı sağ tarafım.Gece 2 kez oğlum icin kalktım,her seferinde kucağıma almam gerekiyor yoksa susmuyor:ecrin_bebek:Şimdi cok daha rahatım.Bandajların sıkması dışında bir problemim yok gibi..Bir de ameliyatın başından beri hava kabarcıkları var bende de..doktorum normal olduğunu 15-20 gune kadar gececeğini soyledi.Artık bandajların acılacağı gunu sabırsızlıkla bekliyorum..:hulya: