Selam arkadaşlar... Gunlerdir bu sitedeki goğus buyutme ameliyatı olan tum arkadaşların butun yorumlarını tekrar tekrar okudum.. Şu an 23 yaşındayım , 4 yıl once burun ameliyatı oldum Hem burun hem goğus ameliyatı olan kişilerden bazıları burun cok daha acıyor diyor bazıları ise goğus.. Yıllarıdr istediğim goğus ameliyatınıda bu ay olmaya karar verdim...
Acıkca solemek gerekirse bu forumdaki kotu yorumları ilk okuduğumda ağlıcak gibi oldum bu kadarını duymamıştım cunku..Goğus icin bir cok yorum okudum , doğum kadar zor oldu diğende , her şeye değer diğende, hatta hic acımadı diğende... Kas ustunu hic sormuyorum zaten o acımıyor. Ama kararlıyım.. Doktoruma şimdilik karar verdim gibi hatta goruşmeye de gittim damla kas altı 280 cc (1.64 boyunda 46 kiloyum) karar verdik.. Dr. ıhsan Başaran.. Burdaki yorumlarda dual plan diğe bi şey duydum onu sorucam haftaya.
Burun icin bazıları cok zor gecti diyor ama ben şunu soyleyebilirmki kesinlikleee zor bir ameliyat değil ben iğne olmaya bile korkan bi insanım..Şimdi goğus icin bu kotu yorumlarda da o geldi aklıma yada gercekten bu acı cok zor hicbir şeye benzemiyor. Yaz sonunda ameliyat olucaktım fakat o kadar korkuyordum ki olamadım..
Artık bu ay olmak istiyorum

Sizden duymak istediğim bir kac şey var.... Goğus ameliyatı olan arkadaşlardan biraz olsun destek olmanızı bekliyorum.. Acı eşiği diğe bi gercek var haklısınz ama bu kadar cok değişmez heralde (kas altını kastediyorum kas ustu acımıyor cunku) ben yıllarca o anı hayal ettim ameliyattan sonra uyandığımdaki o anı , ne kadar mutlu olucağımı, sizce gozumu karartmalı mıyım? Vakit ayırıp ilgilendiğiniz icin şimdiden teşekkurler.. :1hug: