hepinize merhaba ben 2 yıl once bu siteye uye oldum.uzun zamandır girmiyordum.kilo verme amaclı uye olduğum bir site burası.18 yaşındayım.2008 nisanda 105 kilo ile başladım ve 9-10 ay sonra 70 kiloya duştum.sonra diyeti bıraktım ve kendi kendime 66ya kadar indim.şimdi yine 68-69 kiloyum ama diyete başlayacağım inşallah goğus estetiği konusuna gelince,annem bundan 3 yıl once estetik oldu hem karın gerdirdi,derileri aldırdı hem de goğusleri cok sarkık olduğundan silikon taktırdı ve cok memnun kaldı.yani bizzat gozlerimle gordum neyin nasıl olduğunu.ve benim kilo verme fikrim yokken dahi goğuslerim cok kucuk olduğu icin daha doğrusu hic olmadığı icin annem hep derdi kızım hadi diyete gir kilo ver odul olarak yaptıralım diye ben de guler gecerdim.ama kilo verince ve goğuslerimin hakikaten kotu olduğunu fark edince ben de ameliyat duşuncesini gozden gecirdim.kilo verdikten sonra herhangi bir yerimde sarkma olmadı,goğuslerim kiloluyken de yoktu kilo verdikten sonra da aynı şekilde kaldı..
ve doktorla konuştuk fiyat aldık gun belirledik 20 mayısta olacaktım.ama sonra erkene almaya karar verdik ve 22 nisanda oldum.cok korkarak gittim ama kendi gozumle gormek icin ameliyathaneye yuruyerek gittim masaya kendim oturdum konuşarak gulerek ameliyata girdim.cıkınca cok titreme oldu o yuzden cok korktum tabi bir de stresli girdiğim icin cıkınca da o stresle cıktım ameliyattan.onun dşında bir ağrım falan olmadı ama cok gerginliğim var.300 cclik takıldı.bn cok buyuk olmasını istemiyordum.tam istediğim gibi oldu bir gece hastanede kaldım.direnlerim hala takılı hic ağrım yok hatta hastaneden cıkarken doktorum karşıdan koş koş dedi dalga gecer gibi alsanaalsanasmile cok sinir oldum yani o kadar basite indirgiyor korkmamam icin.cok iyi bir insan hep sevgiyle yaklaştı yarın kontrolum var direnlerim cıkarılacak gerginliğim geciyor yavaş yavaş.sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplarım eğer doktorun adını ve numarasını isterseniz gerek diyetisyenimin gerekse estetik uzmanım hakkında bilgi veririm.diyetisyenimi de estetik uzmanım onermişti zaten.bir konuşun memnun kalacağınızdan eminim.korkacak hicbir şey yok rahat olun guzelleşmek kadar mutluluk verici bir şey var mı ?? a.s.:1hug: