Merhaba Hanımlar, yaklaşık altı aydır meme operasyonları ile ilgili tum yazıları bu sitede okudum ve cok detaylı bilgiler edindim bu anlamda deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkur ediyorum. Ameliyatımı Gazi hastanesinde prof. Osman latifoğlu ve 6 kişilik bayanlardan oluşan ekibi gercekleştirdi ameliyatım 2.5 saat surdu. Doktorum doğallıktan yana olduğu icin 1.57 boyunda ve 48 kilo olan bana 245 cc modorate medium high protez (damla slikon) protez takıldı. ameliyat kas zarı altı tekniği ile yapıldı ve aynı zamanda emzirmeden dolay sarkan memelerime dikleştirme ameliyatıda yapıldı. Diren denilen materyalli bana kullanmaya gerek gormediğini soyledi. Ameliyattan 5 saat sonra kalktım yurudum omuz ve kol hareketleri yaptım. Bugun ikinci gunum ağır cekimde olsa kendi işlerimi yapabiliyorum 3.gunu yıkanıcam ılık suda 5.gun dotorum bakıcak tekrar 6.gun step aerobik ve ağır kaldımamak koşulu ile hayatıma devam edebileceğim. Elbette acı olucak sonucta ameliyat ama inanın abartıldığı gibi bir şey yok, tabiki kişinin ağrıyı algılayışına gore değişir. Doktorumu ve ekibini sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. Amelyatın toplam maliyeti 4.500.00 Tl. oldu.
Operasyonu olan yada olmak istiyen arkadaşlara şimdiden gecmiş olsun.
Meme dikleştirme ve buyultme ameliyatımın 2. gunu.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme dikleştirme ve buyultme ameliyatımın 2. gunu.