merhabalar naci bey,
ben 23 yaşındayım ve bekarım.
16 yaşlarımda yanlış bir hormon tedavisi sonucu buyuk miktarda kilo alışlarım oldu. belli donemlerimde verip aldım. polikistik over sendromum var. şu anda 75- 76 kiloyum.
normal kilomda bile goğuslerimin buyuk olduğu belli oluyordu.
gecen sene 95 kilodan ancak 75 e inebildim.
bu bilgileri verdim cunku ikabetinde bir cok sorum olacak.
oncelikle goğuslerimin buyukluğu gece uyurken beni cok rahatsız etmeye başladı.
boynumda devamlı bir ağırlık hissediyorum. veya nefes borumu sanki tıkıyor da ben nefes almakta zorlanıyorum.
yan yatmaktan ve goğuslerimin ust uste binmesi hoşuma gitmiyor.midemde bir baskı oluştuğunu hissediyorum.
sırt ustu nefes sorunu yapıyor.
yuzu koyunda, bir şekilde ayarlamaya calışıyorum bu sefer de sanki midem de bir baskı oluyor.
ben ameliyat olmaktan korkuyorum.
bu tarz bir ameliyatta meme ucu değişeceğini duydum ben. his kaybı olduğu soyleniyor. gunumuz ameliyatlarda bu durum hala devam ediyor mu?
(annemde 1994 yılında meme kucultme ameliyatına girmiş aynı şikayetler yuzunden)
annemin sut kanalları alınmış. gunumuzde hala sut kanalları alınıyor mu? ilerde evlenip cocuk sahibi olduğumda goğuslerimle ilgili bir sorun yaşar mıyım?
3. sorumda şu: ben calışıyorum şu anda... annemin ucgen şeklinde kesilerek operasyonu gercekleştirilmiş. kasları kesildiği icin cok buyuk ağrıları olmuş. 1-2 aya yakın bandaşlarla gezmiş.
hala ucgen şeklinde mi kesiliyor meme kucultme ameliyatları? kucultulen goğusun derisi de kesiliyor mu?
cok teşekkurler şimdiden
meme kucultme ve dikleştirmeyle ilgili soru...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- meme kucultme ve dikleştirmeyle ilgili soru...