Naci bey bir kac sorum olacak size
2008 yılında protez ameliyatı oldum koltukaltından kasaltı ve yaklaşık 3 ay oncesine kadar hicbir sıkıntı yaşamadım hersey istedigim gibi gelişti.Fakat 3 ay once sağ mememde az da olsa bir ufalma hissettim bunu en iyi kendim anlayacagımı duşunuyorum ve bu farkla beraberinde hergun olmayan agrılarım başladı.protez harici olan meme ile ilgili butun nedenleri araştırdım ultrason vs ama anormal bi durum cıkmadı.Agır bişey kaldırırken ve ornek veriyorum sol tarafıma uzun yatarken birden sağa dondugumde protezin kaydıgını hissediyorum (ilk zmnlar bole diildi)sanki bir gevseklik soz konusu acaba kuculmesindenmi ?proteze dokundugumda inanılmaz sertlik hissediorum digerine nazaran ki sağ taraf boyle diildi..2 ay once 13 saatlik bir ucak yolculugu yaptım ve sağ memem oldukca şişti saola gore baya buyudu sertleşti 10 gun icindede yien aynısevıyeye geldi..doktoruma gittim bir sorun olmadıgını soyledi ama inanılmaz kafama takıyorum bu durumu..boyle bir kuculme neden olur spor yapıyorum bu neden olabilirmi kasla alakalı bi durummudur yada nedir ?aydınlatırsanız cok sevinirim cok teşekkurler..
meme protezi ameliyatı oldum memem kuculdu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- meme protezi ameliyatı oldum memem kuculdu