araştırma hastanesi goğus olcum 110 u gecti bile
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- araştırma hastanesi goğus olcum 110 u gecti bile
-
14-09-2022, 12:46:06arkadaşlar lutfen yardımcı olun 19 yaşındayım universte hastanesinde meme kucultme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama normal randevu aldığınızda asistanlar muayene ediyor sizi ve bu bana cok gerip gelio yani bi asistana pattadanak goğsumu kucultmek istiyorum desem tuhaf kacar sanki sizce parayla bi docente veya profosoremi muayene olsam yok sa normal daha uzmanlığı alamamış doktorlarada muayene olsam olurmu yani uzun lafın kısası asistanla bu konuyu goruşmek tuhaf kacarmı? bide ameliyat tutarını merak ediyorum universte haSTAnelerinde bide istediğim olcuyu yapmazlarsa die korkuorum sonucta universte hastanesi ozel hastane değil mesela ben 70 olsun istiyorum ama onlar yok 70 cok kucuk fln die yapmazlarsa die korkuorum 35 kilo almam la 85 ten 120 efırladı gobeğime indi goğuslerim acaip buyukler ve catlaklar once kilo vericem zaten zayıfkende vucuduma oranla buyuktu 45 kiloydum ve 85 ti goğuslerim cok komik duruyodu kilo alınca dahada buyuduler şuan 80 kiloyum şu 40 kiloyu veriim işe giricem bikac ay calışıcam ameliyat paramı biriktircem bu şekilde universteye gidesim bile gelmio sokakta gelen gecen oraya bakıor sosyal hayatım coktu psikolojim bozuldu bıktım bu vıcık vıcık koca yuk torbalarından lutfen sorularımı yanıtsız bırakmayın hepinize sevgiler