Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ve hep birlikte bildiklerimizi burada paylasalim istiyorum
Bende sizler gibi meme buyutme ameliyati oldum fakat bu kapsullenme denen şeyi ameliyattan sonra burada okuduğumda oğrendim. Elimden geldigincede bu konuda bilgilenmeye calistiysamda en guzel bilgilenme yolunun tecrube edenlerden oğrenmek olduğunu anladim ve yeniden bu konuyu hep birlikte basli basina ele alalim istiyorum.
1-Bu kapsullenme denen sey ne zaman nasil olusuyor hepimiz bu riski tasiyoruz ve kapsullenme oldugunu ilerlemeden dokunarak nasil anlayabiliriz?Mememize dokundugumuzda nasil bir sey kapsullenme olduğunu ifade eder.?

2-Bu ameliyati olan ve cocuk sahibi olmayan pek cok arkadasimizda var. Bu ameliyatı başarılı ellerden olduysak emzirmeye engel olmadığını biliyoruz.Benim en merak ettiğim sey hamilelik esnasında memede buyume olacaktır.Bu buyume sonrasında goğsumuzun alacağı şekil ne olacak.silikonla emziren cok az kişinin yorumlarına denk geldim.Bunu tecrube edinen varsa bizlerle paylaşabilir mi?
Cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim