Merhabalar. Siteyi yıllardır takip ediyorum ama yeni uye oldum ve ilk konum Az once ailemi bi şekilde ameliyata ikna ettim. Gectiğimiz yıllarda kalp ameliyatı oldum kucuk olan goğuslerim ameliyat sırasında ne olduysa dahada kucukdu ve ikisinin boyutu şuan birbirinden farklı. Silikon taktırmak istiyorum boyunu buyuk istiyorum. O kadar acı cekmişsen buyuk olsun yani Şekil kesi yeri filan daha karar vermedim.Tecrubesi olanlar payaşırlarsa sevinirim. Şuan goğuslerim destekli 80B. Goğusumun alt kısmı biraz var ama ust kısmı bomboş. Bazı yerlerde kolu oynatınca memelerde oynuyo gibi yorumlar vardı o şekilde olsun istemiyorum lutfen yardım edin. Ama şuan en onemli konu doktor secimim. 18 yaşındayım ve bu ameliyatı kendi paramla yaptırıcam yani ne kadar uygun ucretli olursa o kadar iyi benim icin. taksit vs yaptırabiliyo muyuz devlet hastanesi olunca bilgisi olan herkes kısa da olsa yorum yaparsa sevinirimmmm

Şehir Ankara. Şehirdışına gitme imkanım yok..

Goğuslerim linkteki kadının ilk hali gibi. Olmasını istediğim de 2. hali. şekli filan nedir acaba?
http://www.kadinlarsitesi.com/gogus-buyutme-ameliyati/