Merhaba kızlar, uzunca suredir gun sayıyordum şimdi sıra ameliyatımı anlatmaya geldi. Dun akşam doktorumla goruşmeye giderken kesin 2 saat kafasını şişiricem diye duşunuyordum ancak 10 dakikada her konuda anlaştık, biraz da sohbet ettik sonra. Bu yaşıma kadar goğuslerimin asimetrik olduğunun farkında bile değildim, dun ilk defa arkadaşım arkasından da doktorum farketti. Akın Bey goğus dokum olduğu icin ne istersem oyle yapacağını ve her şekilde sonuctan cok memnun kalacağımızı soyledi. Testerları denedikten sonra goğus ucu kesi ile kas zarı altına 250-275cc yuvarlak mentor silikonda karara vardık.

Sabah 7.30 gibi arkadaşımla Ataşehir Memorial Hastanesindeydim. Hazırlıklar yapıldı 9 da ameliyata girdim ve 10da bitmişti bile. 10.30'da odama geldim, o saatten beri drenlerim elimde dolanıyorum. Mide bulantım hic olmadı, ağrım yok, kollarımı cok rahat kullanabiliyorum. Tabii ki goğuslerimde bir ağırlık var ve hareketlerime dikkat ediyorum ama canımı yakan bir durum olmadı diyeyim.

Bu gece hastanedeyim gibi gorunuyor. Israr edersem cıkabileceğimi soylemişti doktorum ama kalıcam artık.

Hepinize bugune kadar paylaştığınız bilgi, deneyim ve desteğiniz icin cok teşekkur ediyorum