merhabalar, hanımlar ben uzun zamandır goğus estetiğini duşunuyorum aynı zamanda bacak estetiği de duşunuyorum. estetik duşunmemin bir sebebi de goğuslerimin dikleşmesini sağlaması. yalnız kafama takılan bazı şeyler var. siz ameliyat olan arkadaşlarım bu konularda bana yardımcı olursunuz diye duşundum.
1. benim goğus kafesimdeki kemik belirgin bu beni rahatsız ediyor . silikon taktırdığımda dr bu gorunumu duzeltebilir mi?(dr bu bolgeyi yağ transferiyle duzgunleştirebilir diye duşundum)
2. evli arkadaşlar ameliyattan sonra his kaybı yaşadınız mı?
3. eşinizin goğuslerinize davranışında bir değişiklik oldu mu estetik diye daha hassas mı davranıyorlar?
goğus kafesimdeki kemik hakkında daha iyi fikir yurutmeniz icin foto ekliyorum.

bu arada uzun zamandır araştırıyorum bu forumda bana yardımcı olan bircok arkadaş oldu hepsine buradan cok teşekkur ederim. acıkcası goğus estetiğine yapay gorunduğu icin sıcak bakmıyordum. ameliyat olan arkadaşların oncesi ve sonrası fotoğraflarını gormem fikir değiştirmeme sebep oldu. sonuc olarak gorduğum kadarıyla doğal duranda var doğal durmayan da bu kişinin tercihine ve dr un becerisine kalmış birşey. inşallah bende ameliyat olursam doğal ve guzel olurlar