Merhaba iyi geceler hanımlar ben kendimle buyuk bir sorun yaşamaktayım ve inanılmaz bir travma geciriyorum yaklaşık 13 14 ay once meme protezi ameliyatı oldum ve silikonlar aylar gectikce yavaş yavaş oturmaya başladı yanlız sap goğsum normal ama sol goğsum hicde oyle değil hafif sertlik ve meme uc kısmında karıncalanma agrı resmen iğne batırıyorlar sıkamıyorum dokunamıyorum ama surekli kontrollerimi ihmal de etmiyorum bunun yanı sıra ama doktorum her seferinde gececeğini soyluyor yanlız bana hic inandırıcı gelmiyor cunku ğnsam vucudunu bilir tanır anlar hisseder ben kotu bişey olduğunu hissediyorum Allah'ta biliyor yA icime doğuyor ama doktor surekli gecicek biraz bekle sabret kafaya takma diyor Benin goğuslerim kucuktu ama inanılmaz bir haz alıyordum meme ucumdan şimdi İsa resmen bir tranva eski hissim Yok surekli agrı sadece goruntu aldırmayı duşuyorum tekrar doktorumla konuştum ama daha cok uzuleceğimi duşuyorum ARKADAŞLAR DAHA ONCE AMELİYAT OLUP SİLİKONLARINI ALDIRAN VARI /dip not Lutfen bayanlar meme protezi evet kolay bir ameliyat olsana herkezde aynı durmuyor ve bu gibi sorunlarla karşılaşılabilir siz siz olun cok iyi duşunun