Selam,
03.11.2011 Perşembe gunu sonunda ameliyatımı oldum.

325CC mentor siltex moderate plus profil kasaltına meme altı kesisi ile konuldu. 1,5 saat suren ameliyattan sonra odaya alındım ve uyandığımda sporcu sutyeni giydirilmişti. ertesi gun eve geldim. 3. gun yıkandım ve memenin etrafını cok sıkı saran bandajları actık. cok canım acıdığı icin bebe yağı surerek bandı yumuşattık ve actık. ertesi gun sağ memede kanama başladı. zaten dikişlerin hemen ust kısmında kan oturmuş gbi mosmor olmuştu. bir panik DR aradık normal olduğunu soyledi. 4 gun sonra kanama kesildi. ilk 3 gun ciddi ağrım oldu. ve 7 gun boyunca uzandığım yerden tek başına kalkıp yatamıyordum. mutlaka birisi yanımda sırtımdan destek veriyordu kalkabilmem icin. kollarımı 10 gun boyunca cok zorlamamaya calıştım. 11. gun itibari ile işlerimi kendim yapabiliyor ve hatta arac kullanmamak şartıyla işe bile başladım. şimdi 24. gunum ve gayet rahatım. arac kullanabiliyor ve kollarımı rahatca hareket ettirebiliyorum. Şu anda herşey cok guzel sonuctan da memnunum

tek şikayetim şişlikler bir an once insin

benim ust kısımda hala şişlik var. Koprucuk kemiğinin 2 parmak altından başlıyor şişilik ve sabahları uyandığımda cok sert oluyorlar. hemen masaj yapıyorum ki yumuşasın. Tam şeklini alınca nasıl bir goruntu olacağını cok merak ediyorum. Heyecanla bekliyorum o gunleri.

))