Merhaba Naci Bey.Oncelikle yureğinize sağlık.Burdan size ulaşabilmek,her birimizin sorularını ayrı ayrı yanıtlıyor olmanız cok guzel.
1986 doğumluyum,2008'de meme başı kesisiyle kas altına,damla protez konuldu 275cc.Sonrasında ciddi derecede kapsul oluşumu nedeniyle ikinci operasyona girdim;bir başka doktorla.(2010)Bu sefer yine meme başı kesisiyle,bu sefer kas altına,yuvarlak konuldu.300 cc.Oncekinde gorunum doğal ve yumusactı.Şimdi gorunum okadar doğal olmasa da yine guzel ama cok sert.Ozellikle yattığımda sanki kasılıyorum.Yan tarafıma donup uyuduğumda ağrım olabiliyor vs vs. Protezlerin cıkarılmasına karar verdim diyebilirim.Şimdi tek istediğim eski goğsume kavuşabilmek.Bu konuda merak ettiklerim;
* tekrar meme başı kesisi istemiyorum,izin iyileşme sureci ve his kaybı ihtimali endişelendiriyor,koltuk altından olmasının dezavantajı var mı
* doktorum protez icin yer actığını soylemişti,bu ne anlama geliyor? Cıkarıldığında eski gorunume ulaşır mı? ya da nasıl olur?Gevşeklik,sarkıklık olur mu? dışarıdan bakıldığında goruntu bozukluğu olur mu? Yenilenme sureci ne olur?Vucudum sıkıdır.Goğsumde de hic bir simetri,gevşeklik vs yoktu. meme dokum da vardı.Sadece daha iri goğusler istemiştim.

Şimdiden teşekkur ediyorum.