operasyon sonrası aşırı kilo alıp vermek
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- operasyon sonrası aşırı kilo alıp vermek
-
14-09-2022, 10:00:04Kızlar merhabalar.. 2009da operayon gecirdim goğuslerimden aslında kucuk değildi 90 dı goğuslerim fakat aşırı kilo alıp vermekten balom misali sondu ve sarktılar... Doktor bir protez desteğile kaldırdı toparlama yapmadı.. 3 yıl kadar idare etti beni ve yine aşırı kilo alıp vermemden dolayı sonuc eskisinden daha kotu oldu.. Doktorum yaşımdan dolayı toparlatmayı ve ikinci bir ameliyatı tavsiye etmedi bense dayanamayıp baska bir doktora yaptırdım durumumu anlatıp kucuk bir goğus ve dik istiorum dedim toparlama şekli bile lolipop şeklinde değl goğus uclarından toplaya toplaya gitmiş cıktığımda 90 dan cok daha buyuk bir goğusum vardı bana duzeleceğini solediler fakat 50 kilo biri olarak daha fazla tasıyamayarak ağlaya ağlaya başka bir doktor buldum. 5 ay sonra bir ameliyat daha oldum bu seferde yine kucuk denemicek bi boyutta ve icten dikişlerle tutturulmuş goğus dokum bir yerde icerdeki slikonlar bir yerde yamuk yumuk bir goğsum var 1 sene gecti ustunden.. Sorum 4 . Bir ameliyat duşunuorum cunku bu kadar yamuk goğuslerle kendime guvenio tamamen yerin dibinde ve boyutu rahatsız ediyor ama cocuk sahibi olmak istiorum emzirmeye bir engel olurmu? Diğer sorum 4 kere ameliyat olan arkadaslarımız varmı ve yaşadığı sıkıntılar? Diğer sorumsa gercekten bu durumdan beni cıkarabilicek bir doktor tavsiyeniz varmı ? Şimdiden teşekkurler ...