sizlere memiş kardeş geldı kızlarrrrrr cok mutluyum cok istıyodum ama bukadr cabuk olacagımı bende bılmıyodum hayaldı gecek oldu gercekten
cumartesı saat 10 30da amelıyata gırdım 12 30 da cıktım oralarını hatırlamıyorum tabı sonra ayıldıgımda acayıp bı agrım vardı kollarımı hıc kımıldatamadım. akşam saat 8 gbı evıme geldım yemek olarak sadece corba yedım daha dogrusu annem yedirdi tuvalete falan yardım alarak gıdıyorum hala da ama ılk gune gore ıyıyım .
3.gunumdeyım bugun agrım pek yok tek sorunum kollarımı cok az kaldırabılıyorum okadr ve halada memişlerime bakamadım :2: daha dogrusu şuan cesaretım yok amelıyat sırasında sporcu sudyenı takılmış hem cıtcıtlı hem fermuarlı acayip dar zor nefes alıyorum ve acarsam kapatamam dıye bakmıyorum hem biraz daha iyleşsın nasıl olsa artık benimleler doya doya bakabilirim
275cc mentor marka dual plan la oldum . doktorum mesut ozcan sadece o doktoru araştırdımm ve ona amelıyat olanların yorumlarını okudum ve karar verdim. başka hic bı doktora gitmedim doktoruma cok guvendim cunkı zaten bursadakı cogu estetıkcınn hocasıymıs kendısı ve suan goremesemde benımle olan memişlerıme sahıbimmmm cokkk mutluyum .
herkese cokkkkkkkk teşekkur edıyorum başta kadınlar kulubune ve butun arkadaşlarıma iyiki varsınız kızlar
mucskkkkkkkkkkkkkkkk
16_peri_16 meme estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 16_peri_16 meme estetiği