Merhabalar, Umarım bu sefer konumu acmayı becerebilirim. 15 Temmuzda burun ve meme estetiği oldum.275 cc high profil mentor marka silikon takıldı.Doktorum Doc.Dr.Tayfun Turkaslan.Kendisinden cok memnunum.Burnum şu an oldukca guzel ve doğal duruyor.
1.55 boy 48 kiloyum.

Burada yazılan deneyimlerin pek coğunu okudum.Hatta cesareti onlardan aldım.Deneyimlerini paylaşan herkese cok teşekkur ederim.Ameliyata 13'te alındım.4 saat surduğunu soyledi annemler.Kotu bir boşanma sonrası kendim icin birşey yapmak istedim.40 a bir kala yenilendim

2.gun ki gerginlik dışında cok bir sıkıntım olmadı.2.gun gercekten patlayacakmış gibi hissediyordum.Hala gerginliğim var ama daha bir azaldı sanki.75 beden giyiyordum.İlk gunden itibaren kollarımı kullanabildim.Hatta ilk sefer dışında tuvalete bile kendim gidebildim.İzindeyim dışarı cıkıyorum fena değilim ama gozume biraz fazla buyuk geliyor şu an.Cekingen bir insanım sanki cok goze batıyormuşum gibi hissediyorum.Umarım odemdir.Yoksa muhteşem gozukuyorlar.Dolgun,diri ve dik.

Banyoda bakmaya doyamıyorum.Ama ya işyerinde cok goze batarsam diye biraz endişeliyim.Sporcu sutyeni takıyorum cıkardığımda biraz ağırlık hissim var resmen one cekiyormuş gibi

doktorum 2 hafta sonra balensiz,yanlardan destekleyen sutyene gecebileceğimi soyledi.Bu arada meme altı kesisi ile oldum.Cok tatlı bir kaşıntım oluyor. Bir burnuma bir goğuslerime bakıyorum.Burnumdan cok memnunum.Umarım biraz odemimi atarım goğuslerimle ilgili daha rahat olabilirim.

Okuduğunuz icin teşekkur ederim.Ben yenilendim darısı isteyen herkesin başına.Sağlıkla Sevgiler