muthiş bez
Vücut Bakımı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
-
17-09-2019, 01:32:45Kayıtlı Üyekızlarburnumdan yanaklarıma yayılan cillerim vardı.surekli siyah noktalar oluşuyordu.icleri yağ dolu kabartılar oluyordu.cildiyeci tuzlu kremler sonuc alamadım gitti.birgun arkadaşım bana mucize bir bezden bahsetti.ılık suyla sabah akşam siliyorsun sonra zeytinyağlı sabunla yıkayıp bezini kurumaya bırakıyorsunctek yapman gereken bu dedi.ayrıca makyaj yaptığındada bu bezle cildini temizle suyun altında akıyor makyaj lekeriede dedi.hadi ya dedim bir bez bunları yaparmı.kızım bak ben denedim gormuyormusun yuzumu dediğinde incelediğim hakketen durulaşmış parlamış cildi.hadi dedim dunya para dokdum bunumu almıyım 20 ytl aldım.arkadaşlar ilk kullandığımda inanamadım cildimdeki değişimi.şimdi cillerimde yok olmak uzere yağ torbalarım olmuyor siyah noktalarımda ve yaklaşık 20 gundur kullanıyorum.sonra araştırdımki bu bez ozel taşların un haline getirilip ipliğe donuşturulerek mikrop arıtıcı ozelliğiyle bunları sağlıyormuş....cevremdeki arkadaşlar hatta her sabah pijamalarla cocuklarımızı uğurladığımız karşı komşum kalkar kalmaz fondotenmi suruyorsun yuzune demeye başladı..onunda ağız cevresinde lekeleri varmış.dedim bir bezin mucizesi.şimdi oda kullanıyor memnun...diğer sitelerden arkadaşlar istedi disbrutor arkadaş isvecten gelen bu bezleri kargoyla evinize teslimatta odemek şartıyla yolluyor.isterseniz sizlerde alabilirsiniz.sevgilerimle