Merhaba arkadaşlar;
Forumda daha once de bi kac kez konu actım ama bi sonuc alamadım. Merak ettiğim 2 konu var.Ilki 2 gun once ilk defa bir dr a muayne oldum dr cem inan bektas adı. 23 haziran pazartesiye ameliyat gunu aldım. Ama dr hakkında hÂl bi bilgi sahibi değilim.Ikincisi ozel bi şirkette calisyorum ve Şirketimiz calışanlarına ssk nin yaninda ozel sağlık sigortasi da yapiyor.Ayakta tedavinin % 80 ini yatarak tedavinin de % 100 unu karşılıyor. Bunu muayne olduğumda dr a sordum ozel sağlık sigortasi meme kucultme ameliyatını karşılamıyor dedi ama benim meme kucultme ameliyatimdaki asıl sebep artik yarattığı agrilara dayanamiyorum omuzlarimda cokuntuler meydana geldi kamburlasma başladı ve boyutları 100-110 arası acaba sağlığıma zarar verirken hala sağlık sigortasinin karsilamamasi sacmalık değil mi? Ya da boyle durumlarda bunu kabul eden bildiginiz tecrube ettiğiniz bi hastane var mi bana yardımcı olabilir misiniz? İlk kez bi hastanede (ozel) muayne oldum 4bin ucret cıktı. Eğer ozel sağlık karsiliyorsa boşuna bu kadar parayi hibe etmek istemiyorum.Yardimlarini tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.
Kadınlar Kulubu Mobil uygulaması kullanılarak gonderilmiştir.
Meme kucultme ameliyatını ozel sağlık sigortası karşılıyor mu?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme kucultme ameliyatını ozel sağlık sigortası karşılıyor mu?